Bistro Martin, een restaurant in het hart van de Europese wijk

Bij Bistro Martin is elk gerecht een verhaal om te vertellen, elke hap een reis om van te genieten. Onze getalenteerde chef-kok creëert verfijnde gerechten die de rijkdom van de traditionele keuken vieren, terwijl hij zijn eigen moderne en creatieve touch toevoegt. Je ontdekt een subtiele mix van internationale smaken, die onze passie voor culinaire diversiteit weerspiegelt.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd voor twee, een zakenlunch of een avondje uit met vrienden, ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen met attente, glimlachende service.

HET MENU

HET BISTRONOMISCHE MENU

 
 

Fabrizio Iannacci, chef-kok van Bistro Martin

Al 8 jaar runt chef-kok Fabrizio Iannacci met passie zijn eigen restaurant, een ervaring die zijn culinaire vaardigheden heeft verrijkt. Hij komt oorspronkelijk uit Italië en nodigt je nu uit om te genieten van zijn verfijnde keuken, waarin hij internationale smaken combineert tot een onvergelijkbare gastronomische ervaring.

Dompel jezelf onder in een gastronomische symfonie waar elk gerecht een verhaal vertelt, waar exotische kruiden en lokale producten elkaar ontmoeten om je smaakpapillen te prikkelen met nieuwe sensaties.

Reserveer een tafel 

Ontspan in de Bistro Martin loungebar

Voor een aperitief, koffie of sapje bent u welkom in de loungebar, of u nu op zakenreis bent of op zoek naar een gezellige plek om te ontspannen met vrienden of familie. 

 

Quick Response Code